2013-12-08 10:43:27• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Jelentősebb összegre tehet szert

Napi horoszkóp december 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nagyon energikusnak érzi magát, de valójában túlbecsüli a képességeit. Jól tenné, ha kicsit rápihenne erre a hétre. Ha ma is ön akar lenni az év sportolója, könnyen hosszabb pihenésre kárhoztathatja magát. Ma ne másszon hegyet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Legyen ma óvatos, kit milyen titkába avat be. Amit ma elmond valakinek, azzal holnap könnyen a pletykálkodó kollégák szavaiban, vagy még rosszabb esetben a pletykaújságok hasábjain találkozhat. Ismeri a mondást: ne szól szám...

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ezen a napon az Ikrek jegyűek még önmagukon is túltesznek szétszórtság tekintetében. Még jó, hogy vasárnap van. Ez úgyis a szóródás, a szórakozás ideje. Ma ne ígérjen senkinek semmit: úgysem tudná betartani.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Bár még mindig kissé nagyképűnek láthatják önt a családtagjai, ma már képes lesz visszafogottabban mutatkozni. Ennek köszönhetően a kedvesével való kapcsolata is javulhat. Egy nehéz beszélgetésük azonban még hátravan.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Valamilyen családi probléma, talán az egyik családtag betegsége lehet az oka annak, hogy mára tervezett program elmarad. Semmi sem múlik el azonban örökké. Lesz még lehetősége bepótolni, amit ma elmulaszt, ne aggódjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nem várt fordulatot tartogat a sors ma a Szűz jegyűeknek. Nem biztos, hogy ettől remélheti életének alapjaiban való megváltozását, de azt igen, hogy a jókedve az egekbe szökjön. Készítse a száját nevetősre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Aligha kerülheti el ma, hogy a pénztárcája alaposan megcsappanjon. Erre csak akkor lenne módja, ha nem épp mára időzítené a nagy karácsonyi bevásárlást. Ha tartja magát a terveihez, még így is jól járhat.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Hiába van hétvége, ön még most is munkálkodással tölti az idejét. Rengeteg az elmaradása, ezért megint kénytelen hazacipelni a dolgát. Persze az is lehet, hogy nem is a szükségszerűség, hanem a hivatástudat készteti munkálkodásra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az elmúlt években szerzett tapasztalatainak köszönhető, hogy ma már másként lát dolgokat. Amiben egy-két évvel ezelőtt még belepusztult volna, ma egy könnyed legyintéssel képes elintézni. Még ha fájó is, tudja jól: mulandó.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma valahogy nagyon ügyetlen a házimunkákban. Éppen ezért jobb is, ha kerüli a kések és kalapácsok, pláne fejszék és fűrészek használatát. Ma még a seprűvel is meggyűlhet a baja. Mindent a rossz végén fog meg, és rosszul.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Jelentősebb összegre tehet szert az elkövetkező időben. Lehetősége adódhat arra is, hogy kölcsöneit rendezze, adósságait kedvezőbb hitelekkel váltsa ki. Ha jó ügyvédet talált, akár pereskedhet is igazságtalanul kezelt pénzügyek miatt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Már megint sikerülhet szentimentális hangulatba ringatnia magát. Ezzel még semmi baj sincs, csak azt vegye figyelembe, hogy van-e egyáltalán alapja ennek az érzelgősségének. Könnyen eshet abba a hibába, hogy teljesen elszakadjon a valóságtól.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: